wo 24 okt. | Mode Kunst Lab

MODE SELFIE

Vandaag laten we ons inspireren door de modetijdschriften en knip, plak en schilder je samen met je eigen foto een Modecover. Jij op de voorkant van en modemagazine! Wow! Incl. wat lekkers en drinken. Duur: 2 uur. Leeftijd: vanaf 6 Jaar.
Registratie is afgesloten
MODE SELFIE

Tijd en locatie

24 okt. 2018 10:00 – 12:00
Mode Kunst Lab, Oude Singel 72, 2312 RD Leiden, Nederland

Over het evenement

Twee keer per jaar opent modeontwerpster Stella Han de deuren een week voor de jonge mode createurs van de basisschool.

Dmv een fashion week te organiseren.

Zij en de kinderen gaan altijd van start door een bekende modeontwerper, illustrator of kunstenaar te bestuderen.

Of wordt er inspiratie gehaald uit een bepaalde cultuur. Er wordt dan gekeken naar kleuren of bepaalde opvallende kenmerken. Dit vormt een inspiratiebron om mee van start te gaan en om vervolgens de fantasie van de kinderen de vrije loop te geven. In een ongedwongen sfeer wordt elke persoonlijke inbreng van het kind aangemoedigd.

Vandaag kruipen we in de huid van modeblad bazen zoals Anna Winour voor Vogue! Je kent haar misschien wel van het boek of film "The devil wears Prada"?

In deze workshop zijn we onze eigen baas en als we het voor het zeggen hebben dan zetten we gewoon een bewerkte selfie van ons zelf op de cover.

De groep kinderen bestaat uit maximaal 12 kinderen en er is, bij volledige bezetting, een 2e assistent aanwezig om de kinderen extra aandacht te geven in hun creatie proces.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Workshop MODE SELFIE
    €20
    €20
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement